Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ИЗВЕДБА НА НОВА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА НА УЛИЦАТА „ БРАНКО ШОТРА“
03.12.21

На ден 02.12.2021 година ЈП ВОДОВОД Охрид започна со реконструкција односно изведба на нова водоводна линија на улицата „Бранко Шотра“ . Со цел подобрување на квалитетот во водоснабдувањето се поставува нов цевковод од полиетиленски материјал со профил ф63мм во должина од 50м, вклучувајќи и поединечно преприклучување на сите објекти од улицата во новата линија. Средствата за реализација на изведбата се обезбедени од локалната самоуправа на Општина Охрид.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати