Дома :: Линкови
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 
Водостопанска основа
www.wmp.gov.mk
   
ЈЗО Републички Завод за здравствена заштита
www.rzzz.org.mk
   
Министерство за животна средина
www.moepp.gov.mk
   
АДКОМ-Здружение на комунални претпријатија
www.adkom.org.mk
   
Светска здравствена организација
www.who.int
   
World Water Council
www.worldwatercouncil.org
   
Water and Nature Initiative
www.waterandnature.org
   
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати