Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ЗАШТИТЕТЕ ГИ ВОДОМЕРИТЕ ОД МРЗНЕЊЕ
01.12.21

Се известуваат корисниците на ЈП ВОДОВОД Охрид дека поради ниските температури кои ни предстојат во наредниот период, постои можност за разни дефекти на водомерните броила предизвикани од мрзнење. Поради тоа потребно е истите да се заштитат , како би се избегнале дополнителни трошоци за санација кои се наплаќаат од наша страна. Заштитата се врши со обвивање на водомерот со изолационен покров и покривање на шахтата со изолационен материјал (тервол или стиропор)
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати