Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
СООПШТЕНИЕ
27.08.18

Управните одбори на МЈП ПРОАКВА Струга Р.Е. Водовод Охрид и ЈП НИСКОГРАДБА Охрид, донесоа одлуки за доделување стипендии во висина од 10.000 ден месечно за студирање на студиските програми во високото образование од градежна, хидро-градежна насока и архитектура.

Објавата се однесува и за лица кои веќе студираат на овие насоки. Поблиските критериуми и услови, правата и обрврските на потенцијалните кандидати ќе бидат дополнителни објавени на web страната на МЈП Проаква Струга Р.Е. Водовод Охрид http://www.vodovod-ohrid.com.mk како и во просториите на јавните претпријатија секој работен ден од 07:00 до 15:00 часот
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати