Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ПРОГРАМА ЗА ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА СМЕТКИ
23.08.16

РЕ Водовод Охрид изразува задоволство од програмата за електронска наплата на сметките на домаќинствата преку www.evodovod-ohrid.com.mk изработена од Ентер доо Охрид и во соработка со Тутунска банка која започна во Мај 2016.

Бројот на корисниците постојано се зголемува. На овој начин се врши:
- Пратење на современите трендови за електронско плаќање,
- заштеда на време на корисниците на услугите на РЕ Водовод - Охрид,
- избегнување на шалтери по банки, пошти, наплатни центри,
- придонес во унапредување на екологијата,
укажувајќи дека се опфатни целните групи, не само викенд потрошувачите, туку и редовни жители на град Охрид.

Воедно добиваме преку емаил приговори и забелешки кој веднаш службите ги регулираат.

СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати