Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Електронска наплата на сметки
20.04.16

МЈП Проаква, Р.Е Водовод Охрид ги информира сите граѓани дека од денес 20.04.2016 година, како корисници на МЈП Проаква, Р.Е Водовод Охрид бесплатно може да ги користат он-лајн услугити за: детална проверка на сметките за потрошена вода и електронско плаќање на доспеаните сметки за потрошена вода. За да можат да ги користат услугите потребно е да се најават во системот на www.evodovod-ohrid.com.mk. Плаќањето е без провизија, брзо, сигурно и едноставно on-line плаќање.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати