Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Посета на ученици од ОУ Св.Климент Охридски
29.03.16

Денес во посета на МЈП Проаква беа децата од четврто одделение од ОУ "Св.Климент Охридски "од Охрид .Децата се запознаа со работата и основните дејности на нашето претпријатие како што се зафаќање,третман и дистрибуција на вода. Од страна на нашите вработени им беше објаснет сложениот и долг пат на водата од изворите до потрошувачите преку водоснабдителниот систем.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати