Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Изведба на водоводна линија за системот за наводнување на пешачката патека Студенчишта
18.03.16

МЈП Проаква Охрид отпочна со припреми за изведба на водоводна линија за системот за наводнување на пешачката патека Студенчишта кој проект финансиран од Општина Охрид е во третата завршна фаза.Водоводната линија која е со профил на цефки од 63мм ќе се протега во должина од 700м ,од Плажа Кадмо до Парк.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати