Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Реконструкција на водоводната линија во Населба Исток
16.03.16

Во склоп на проектите финансирани од Општина Охрид,проектот за реконструкција на водоводната линија во Населба Исток е во завршна фаза.Со реконструкцијата извршена е замена на постоечките цефки со профил ф 63мм со нови со профил од 90мм во должина од 75 метри.Според предвидениот план започна и реконструкцијата на водоводната линија на Улица Андон Дуков во Населба Кошишта каде е предвидена замена на старата водоводна линија со нова која ќе биде од полиетиленски матерјал со профил од 63мм во должина од 200метри. Со овие проекти ќе се подобри водоснабдувањето во овие делови од градот како и одржувањето на системот за водоснабдување.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати