Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Реконструкција на ул. Питу Гули
03.07.15

Во склоп на комплетната реконструкција на ул. Питу Гули од страна на Општина Охрид, МЈП Проаква - РЕ Водовод Охрид во текот на денешниот ден ќе врши изведба на прелази за приклучувања кон водоводната линија за месното население при што ќе има прекин на водоснабдувањето на оваа улица.
Овие активности се превземаат како во иднина би се спречиле нови ископи на веќе реконструираната улица.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати