Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ЕЛЕКТРОНСКА ДОСТАВА НА ФАКТУРИ!
03.04.15

Заклучно со март 2015 година МЈП ПРОАКВА Р.Е. Водовод Охрид воведува електорнска достава на фактурите за правни лица. Оваа доставата, првенствено, ќе се врши на службените е-маил адреси преземени од Централен регистер на Р.Македонија.
Како корисник нашите услуги, должни сте да дадете изјава за согласност за електронска достава на фактурите.Оваа изјава ќе Ви биде доставена заедно со фактурата за месец март 2015 и фактурите за месеците што следат. Истата можете да ја пополнете во просториите на МЈП Проаква Р.Е. Водовод Охрид (дирекција) како и во наплатен центар "Трудбеник" и наплатен центар "Корзо".

МЈП Проаква секогаш излегува во пресрет на потрошувачите се со цел квалитетно извршување на услугите.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати