Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
НОВА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА НА УЛИЦА БУДВA
07.11.14

Екипите на МЈП ПРОАКВА РЕ Водовод Охрид на ден 07.11.2014 година завршија со изведба на крак од нова водоводна линија на улицата Будва пред предвидениот рок. Профилот на линијата изнесува ф 63 мм и е во должина од 100 метри.
Исто така деновиве привршуваат и активностите за уредување на мини – плоштадот во населбата Рача каде заедно со останатите јавни претпријатија, а во координација со Секторот за комунални дејности, сообраќај и улици при Општина Охрид, МЈП Проаква свој придонес даде со поставување на фонтана и обезбедување на водоводна инсталација за истата.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати