Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
НОВА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА ВО НАСЕЛБА РАЧА!
30.10.14

МЈП ПРОАКВА Р.Е. Водовод Охрид во координација со Секторот за
комунални дејности, сообраќај и улици, врши изведба на нова водоводна
линија ф 63мм во должина од 160 м во населбата Рача. Понатака ќе се
изврши и преприклучување кон водоводната линија на дваесеттина
домаќинства со цел - подобрување на квалитетот на водоснабдувањето
во населбата.

СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати