Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ПОДОБРУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО ГРАДОТ СТАНУВА ГЛАВЕН ПРИОРИТЕТ НА jАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ ПРОАКВА Р.В.ВОДОВОД ОХРИД. НОВА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА НА УЛИЦА СТИВ НАУМОВ
28.01.14

Како дел од планираните програмски активности, а со цел за поквалитетно
и поредовно водоснабдување МЈП-Проаква Р.Е.Водовод Охрид започна
изградба на нова водоводна линија на улица Стив Наумов комплекс Винарска
визба.Профилот на новата водоводна линија изнесува Фи 63 и е во должина
од 190 метри.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати