Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
НОВА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА НА УЛИЦА ЛАЗО ТРПОВСКИ
21.01.14

Екипите на МЈП Проаква Р.Е. Водовод Охрид на ден 16.01.2014 год.
започнаа со изведба на нова водоводна линија на потегот
на улица Лазо Трповски према улицата Мирче Ацев. Профилот
на линијата изнесува Ф 63 и е во должина од 80 метри. Работите
се одвиваат според планираната динамика и нејзиното финиширање
се очекува во планираниот рок.

СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати