Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
РЕДОВНО ИЗМИВАЊЕ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ЛЕТНАТА СЕЗОНА
22.04.13

На ден Среда 24.04.2013 година со почеток од 00:00 часот до 18:00 часот екипите на Р.Е. Водовод Охрид ќе вршат интервенција на водоводната мрежа односно превземање редовни активности пред почетокот на летната сезона како што се измивање на водоводната линија, вршење поправки на главните шибери, отклонување на дефеци и слично.

Прекин на водоснабдувањето ќе има целиот град и потрошувачите до хотел Метропол, додека населените места Лескоец и Велгошти ќе имаат нормално водоснабдување.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати