Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
АПЕЛ ДО ЖИТЕЛИТЕ НА с.ЛЕСКОЕЦ!!!
24.06.11

Поради зголемено оптоварување на водоснабдутелниот систем и намалување на водениот потенцијал особено во летниот период, во горните зони на с.Лескоец има недостиг на вода и значително намалување на притисокот. Најсериозна причина за недостигот од вода за пиење е наводнувањето на градините и тревните површини од страна на жителите на с.Лескоец. Апелираме до сите корисници од с.Лескоец кое што имаат бавчи, тревници и сл. да прекинат со водонаводнување во период од 07:00 ч. наутро до 19:00 ч. во текот на целата летна сезона односно од 1 Јули до 20 Август, зато што тоа е заеднички интерес за сите.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати