Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ИЗВЛЕЧЕНИ ДОБИТНИЦИТЕ НА НАГРАДИТЕ!
13.04.11

Вторник 12.04.2011 год. беа извлечени среќните добитници на наградите од наградната игра на МЈП ПРОАКВА Р.Е. Водовод - Охрид. Која беше дел од активностите на претпријатието, предвидени за одбележување на Светскиот ден на водата 22 март.
МЈП ПРОАКВА Р.Е. Водовод - Охрид им честита на среќните добитници на наградите и во текот на неделата преставници од Р.Е. Водовод Охрид ќе им ги достават наградите на добитниците во нивните домови.
Уште еднаш им се заблагодаруваме на сите наши редовни претплатници кои учествуваа во наградната игра и во иднина им ветуваме уште многу вакви пријатни изненадувања. ПОСТОИМЕ ЗА ВАС!Добитници на наградите се талоните со број:
1.Блендер ____________________________ бр. на талон 00066
2.Пица пан____________________________ бр. на талон 00164
3.Греалка_____________________________ бр. на талон 00475
4.Греалка_____________________________ бр. на талон 00659
5.Греалка_____________________________ бр. на талон 00477
6.Микробранова печка_________________бр. на талон 00486
7.Правосмукалка______________________ бр. на талон 00983
8.Правосмукалка______________________ бр. на талон 00130
9.Печатар+скенер_____________________ бр. на талон 00964
10.Домашно кино______________________ бр. на талон 01264
11.Електричен шпорет _________________ бр. на талон 00678
12.Перална ___________________________ бр. на талон 00488
13.Велосипед_________________________ бр. на талон 00443
14.Велосипед_________________________ бр. на талон 01093
15.Велосипед_________________________ бр. на талон 00671
LCD Телевизор________________________бр. на талон 00220
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати