Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Соопштение-Апел до гарѓаните на населба Радојца Новичиќ
21.04.10

   Вашата населба е сеуште високо .    Познати дефекти на системот во моментов нема.    Очигледно се работи за прилив на вода од непознато потекло.    Апелираме на соработка со вас при изнаоѓање на диви приклучоци или за нас непознати дефекти кои ние бесплатно би ги сервисирале.    По изминатиот рок од една недела од денес ќе пристапиме кон детална анализа на целата населба ,а откриените нерегуларни приклучоци ќе бидат третирани согласно законските одредби. Тел.за пријавување на информаци е 230-020 Служба Односи со јавност. Со надеж дека соработката ќе ја прифатите за општо добро!
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати