Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ЛАЗО ТРПОСКИ - РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ВОДОВОДНАТА ЛИНИЈА
17.09.09

Како дел од планираните програмски активности, а со цел за поквалитетно и поредовно водоснабдување на жителите на улица Лазо Трпоски, МЈП-Проаква Р.Е.Водовод Охрид врши изградба на нова улична водоводна линија односно замена на постојната со нова водоводна линија.
Новата водоводна линија е во должина од 700м.
Во текот на изведбата на работите во наредниот период на ул. Билјанини Извори, дел од Галичица, Ванчо Питошески, Карпош Војвода, Сирма Војвода и Јане Сандански ќе има повремени прекини во снабдувањето со вода.

СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати