Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
СООПШТЕНИЕ!!!
12.05.09

МЈП Проаква Р.Е. Водовод - Охрид, ги известува сите физички и правни лица, корисници на водоснабдителниот систем во с. ЛЕСКОЕЦ дека мобилни екипи вршат ИСКЛУЧУВАЊЕ од системот за водоснабдување на оние корисници кои навреме не ги подмириле сметките за вода, а трошоците за повторно приклучување на водоводната мрежа ќе бидат на товар на корисниците.

Се известуваат корисниците на услуги на с.Лескоец да овозможат пристап на инкасаторите поради читање на водомерите и одржување на водоводниот приклучок, а сите неевидентирани и бесправно (диво) приклучени корисници, во рок од 10 дена (до 22.05.09 год.) да се пријават во МЈП за евидентирање, во спротивно ќе следат соодветни правни санкции.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати