Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
АКЦИЈА ЗА ИСКЛУЧУВАЊЕ НА СИТЕ ФИЗИЧКИ И ПРАВНИ ЛИЦА ОД СИСТЕМОТ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕ...
08.04.09

Акција за исклучување на сите физички и правни лица од системот за водоснабдување на оние корисници кои навреме не ги подмириле сметките за вода, колектор и канализација.

МЈП Проаква Р.Е. Водовод - Охрид ги известува сите физички и правни лица, корисници на водоснабдителниот систем дека нашите мобилни екипи вршат исклучување од системот за водоснабдување на оние корисници кои навреме не ги подмириле сметките за вода, колектор и канализација.

Должниците треба да бидат запознаени дека трошоците за повторно приклучување на водоводната мрежа ќе бидат на нивни товар. Наплатата на сметките може да се врши преку пошта и банка како и во Наплатен Центар - Корзо на улицата Климентов Универзитет, Наплатен Центар во Т.Ц.Трудбеник, Наплатен Центар - Даљан и Наплатна Служба во просториите на Ј.П. Комуналец во Градски пазар.

Телефон за информации 046/ 230 - 020 Сектор "Односи со јавност".
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати