Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
СРЕДБА НА МЈП-ПРОАКВА Р.Е. ВОДОВОД ОХРИД СО УЧЕНИЦИТЕ...
23.03.09

Да ја чуваме водата бидејки без неа нема живот

Со оваа порака која ја упатија учениците од основните училишта во општина Охрид во просториите на МЈП-Проаква Р.Е.Водовод Охрид се одбележа Светскиот ден на водата. Преку ликовниот конкурс на тема Водата без граници го поврзува светот учениците ја покажаа својата креативнос и упатија порака за значењето на водата во секојдневниот живот и нејзиното рационално користење, штедење и заштита од загадување.
МЈП-Проаква Р.Е. Водовод Охрид истакна дека обезбедува исправна вода за пиење согласно сите стандарди и прописи за водата за пиење.

Водовод Охрид упати благодарност до учениците од основните училишта и најави дека во иднина ќе продолжи и развива заедничка соработка со цел да се едуцираат младите за значењето на водата

СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати