Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Наплатeн пункт во Трговскиот центар Трудбеник
26.11.08

МЈП-Проаква Р.Е.Водовод Охрид ги информира своите корисници дека сметките за потрошена вода можат да ги платат и во Наплатниот пункт во Трговскиот центар Трудбеник.
Со овој Наплатен пункт посебно ќе им се олесни плаќањето на сметките за вода на оние корисници кои гравитираат на тој дел од градот и тоа населбите Билјанини извори кај Охридатите, Расадник и Бараките ,делот од улица Туристичка од Билјанини извори до пресекот со улицата Јане Сандански како и улиците на кружниот тек кај Медицински центар.
Наплатниот Пунктот во Трговскиот центар Трудбеник работи секој работен ден од 07 до 15часот тел. за контакт 279-615 и 231-625
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати