Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Повторно јавно наддавање
24.11.08

Предмет на јавното наддавање се:

- ФОРД ЕСКОРТ ЦЛ 1.4 хаварисано произведено 1996 г. со почетна цена од 500 евра и

- ПАТНИЧКО ЗАСТАВА 850 КОМБИ произведено 1982 г. во неисправна возна состојба со почетна цена од 200 евра

Право на учество имаат сите правни и физички лица кои ке уплатат 10% од почетната цена на благајната на МЈП Проаква Струга РЕ Водовод Охрид на ул Наум Охридски бб Охрид најдоцна до почетокот на јавното наддавање.

Уплатата на целосниот износ и подигањето на возилата да се изврши во рок од 5 дена.

Горенаведените моторни возила можат да се разгледаат секој работен ден од 07 до15ч во магацинскиот простор на РЕ Водовод Охрид на ул Железничка бб

Јавното наддавање ке се одржи на ден 28.11.2008 во 13ч во просториите на МЈП Проаква Струга РЕ Водовод Охрид
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати