Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ПРОДОЛЖУВААТ РАБОТИТЕ ЗА ИЗГРАДБА НА НОВА ВОДОВОДНА МРЕЖА И ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА ВО С.ЛЕСКОЕЦ
24.11.08

Со цел да се подобри водоснабдувањето во с. Лескоец. посебно во деловите каде што тоа не е задоволително се продолжува со работите за изградба на нова водоводна мрежа и фекална канализација според планираните активности. Заклучно со месец Септември изградени се:

- нова водоводна линија
фи 160 со должина 2350 метри
фи 90 со должина 200 метри

-фекална канализација
фи 400 со должина 2250 метри
фи 300 со должина 1050 метри
фи 200 со должина 650 метри
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати