Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
МЈП-Проаква Р.Е.Водовод Охрид - Јавен партнер на ограничен повик бр.01/08
21.11.08

МЈП-Проаква -Струга  се јавува како јавен партнер на Ограничен повик бр.01/08. чиј предмет е
     Јавно приватно партнерство за потфат: читање на состојбата на водомерните броила на корисниците; печатење и дистрибуција на сметки и фактури (за вода, канализација и колектор); редовна наплата на сметки и фактури (за вода, канализација и колектор) преку утужувања и исклучувања на недисциплираните корисници; поправка и баждирање на водомерните броила; замена на водомерните броила и другите пропратни елементи кои се наоѓаат во водомерната шахта на корисниците на подрачјето на општина Охрид, а го покрива со своето работење МЈП „ПРОАКВА“ - Струга.
Во прилог е доставена : ПОСТАПКА ЗА ПРЕТКВАЛИФИКАЦИЈА НА КАНДИДАТИТЕ            (ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊЕ ЗА УЧЕСТВО ВО ПОСТАПКАТА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА ЈПП)

ОГРАНИЧЕН ПОВИК БР. 01/08

СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати