Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ИНФОРМАЦИЈА-при склучување на договор за купопродажба
23.11.08

Ги известуваме сите физички и правни лица кои се договорни страни при склучување на договор за купопродажба на станови или деловни простории, со моментот на склучување на договорот да ги измират долговите спрема МЈП Проаква за користените услуги, односно новите сопственици да ги превземат објектите без долг кон МЈП Проаква.
По превземањето на објектите новите сопственици да ја прочитаат состојбата на водомерните броила и истата да ја пријават до службите на МЈП Проаква, во спротивно на новите сопственици ќе им биде наплатена обврската за потрошена вода, колектор и канализација.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати