Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
КУТИЈА ЗА КОРИСНИЦИ


Со цел зголемување на транспарентноста на работењето, граѓаните можат да ги испратат своите забелешки, предлози, поплаки и пофалби за работата на Претпријатието или за услугите кои ги нуди преку оваа веб-форма.

 
Име и презиме: *  
Град:  
Телефон:  
E-mail адреса: *  
Прашање/Мислење: *  
 

* задолжителни полиња


Секоја порака Претпријатието внимателно ќе ја разгледа и по истата ќе постапува.
Р.Е. Водовод- Охрид ги повикува граѓаните да го напишат своето мислење за работењето на Претпријатието и да бидат активен партнер во подобрувањето на услугата кон корисниците.
Исто така, вашето мислење може да го испратите до службата за односи со јавност на е-mail: javnost@vodovod-ohrid.com.mk
 
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати