Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
ИЗВЕСТУВАЊЕ
13.04.18

Се известуваат сите корисници на водоснабдителниот систем со кој стопанисува МЈП Проаква Струга Р.Е. Водовод Охрид, дека ќе започне со имплементација на новиот проект кој се состои од монтажа на картички со бар кодови. За таа цел потребно е да се обезбеди непречен пристап до водомерните броила, односно соработка од потрошувачите. Преку поставување на овие бар кодови ќе се овозможи полесно, точно и наверемено читање, а со тоа и поголема заштита на корисниците. Екипите на МЈП ПРОАКВА се на терен и веќе започнаа со имплементација на истиот.
СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати