Дома
Главно мени

Дома

Водоснабдување

Канализационен систем

Примарен колектор

Хидротехнички услови

Наплатен центар

Обрасци

Каква вода пиеме?

Совети

За викенд корисници

Кутија за корисници

СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОДИТЕ
Во рамките на Акциониот план за Oдноси со јавност се спроведе кампања за подигање на јавната свест кај своите корисници на услуги.
Како посебна активност во кампањата, е одбележување на Светскиот ден на водите 22-Март.  Повеќе >>
Реконструкција на дел од водоводната мрежа
03.06.13

Како дел од планираните програмски активности, а со цел за
поквалитетно и поредовно водоснабдување екипите на Р.Е.
Водовод Охрид, Вторник 04.06.2013год. ќе вршат реконструкција
на дел од водоводната мрежа кај резервоарот над Биљанини
Извори односно поради почестите дефекти на овој потег ќе
вршат замена на водоводна линија фи- 450.


СООПШТЕНИЕ
АНКЕТА
Дали сте задоволни од работата на службите на МЈП-Проаква?
Да, задоволни сме од работата на службите на МЈП-Проаква
Не, нема редовно читање на водомерното броило
Не, треба да се подобри редовноста во доставување на сметките
Да, МЈП-Проаква нуди можност за плаќање на заостанатиот долг на рати